Literaire zomeravond: Das Licht der Flammen auf unseren Gesichtern van Dorian Steinhoff
Festival Literarischer Sommer

Activiteit van externe partij

Datum: dinsdag 18 augustus 2015 om 19:00 uur
Locatie: Heuvellandbibliotheek Vaals, St. Jozefplein 51, Vaals
Informatie: Voertaal: Duits
Literaire zomeravond: Das Licht der Flammen auf unseren Gesichtern van Dorian Steinhoff
© Marc Piecuch
Florian Steinhoff

Heuvellandbibliotheken organiseert i.s.m. Deutsch-Niederländische Gesellschaft zu Aachen en de partners van 'Literarischer Sommer 2015' een literaire avond met de Duitse auteur Dorian Steinhoff.

Op Dinsdagavvond 18 augustus stelt de jonge Duitse auteur Dorian Steinhoff de vraag in hoeverre wij ons leven zelf bepalen en verantwoordelijk zijn voor ons geluk?

Studenten, toneelspelers, backpackers, kruimeldieven, mensen met verlangens en eenzame figuren, eigenlijk heel gewone en toch allemaal unieke mensen spelen de hoofdrol in de verhalen van Steinhoff. De auteur vertelt hoe het toeval beslist over ons leven, hoe mensen buiten hun schuld om verzeild raken in doodlopende straten en noodsituaties. En steeds is er ook dat ene moment, dat ze invloed hadden kunnen uitoefenen, dat alles anders had kunnen lopen.

De literaire zomeravond is onderdeel van het grensoverschrijdende festival Literarischer Sommer. Meer informatie over dit festival kunt u vinden op de website is te vinden van de Literarischer Sommer.

Voor meer informatie over de auteur kunt u naar de website van Dorian Steinhoff en voor meer informatie over deze literaire zomeravond kunt u contact opnemen met +31 43 3080110 of vaals@heuvellandbibliotheken.nl

 

Tags: literatuur

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger