Reis | Jazz Night Express
Met een jazztrein van Rotterdam via Amsterdam naar Berlijn en terug

Activiteit van Duitsland Instituut Amsterdam

Datum: vrijdag 2 juli 2021 tot 4 juli 2021
Locatie: Rotterdam, Amsterdam, Berlijn
Informatie: Meer info via jazznightexpress.nl
Toegang: Early bird tickets vanaf €169 enkele reis
Reis | Jazz Night Express
© Noord West Express

Van 2 tot 4 juli 2021 rijdt de Jazz Night Express, een als jazzpodium omgetoverde nachttrein, van Rotterdam via Amsterdam naar Berlijn en terug. Met livemuziek, DJ's, theater en themarondleidingen door de Duitse hoofdstad, verzorgd door het Duitsland Instituut Amsterdam. 

De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken en genieten van de beste jazzmuziek en performances op een onvergetelijke reis van Rotterdam, Amsterdam naar Berlijn en terug. Combineer de romantiek van de nachttrein met swingende jazz en een bruisende citytrip.

Op de trein zijn twee hoofdpodia. Daar begint het programma met de mooiste jazz, terwijl later op de avond meer spektakel te verwachten is. Uiteindelijk komen de DJ’s en die gaan door tot diep in de nacht. In de gezellige bistro geniet je van theater, spoken word, poëzie en nog veel meer.

Aangekomen in Berlijn, kan je de Duitse hoofdstad tijdens verschillende themarondleidingen ontdekken. De excursies worden verzorgd door het Duitsland Instituut Amsterdam.

N.B. Vanwege het coronavirus is de reis verplaatst naar 2021. Meer informatie volgt binnenkort.

Blijf op de hoogte via de website van de Jazz Night Express.

 

Over de Jazz Night Express

De Jazz Night Express is een initiatief van Noord West Express, een kleine organisatie die ruim twee jaar geleden is opgericht om reizen met de nachttrein weer terug op de kaart te zetten. 

I.s.m. BIRDNorth Sea Round TownOndernemershuis-op-ZuidSolkitchen, Sonny CheffingCodarts Jazz RotterdamEuro Express en Duitsland Instituut Amsterdam. 


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger