Reis | Jazz Night Express (uitgesteld)
Met een jazztrein van Rotterdam via Amsterdam naar Berlijn en terug

Activiteit van Duitsland Instituut Amsterdam

Datum: vrijdag 3 juli 2020 tot 5 juli 2020
Locatie: Rotterdam, Amsterdam, Berlijn
Informatie: Meer info via jazznightexpress.nl
Toegang: Early bird tickets vanaf €169 enkele reis
Reis | Jazz Night Express (uitgesteld)
© Noord West Express

Van 3 tot 5 juli rijdt de Jazz Night Express, een als jazzpodium omgetoverde nachttrein, van Rotterdam via Amsterdam naar Berlijn en terug. Met livemuziek van o.a. Bruut!, het Benjamin Herman Trio en Graziëlla Hunsel, DJ's, theater en themarondleidingen door de Duitse hoofdstad, verzorgd door het Duitsland Instituut Amsterdam. 

De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken en genieten van de beste jazzmuziek en performances op een onvergetelijke reis van Rotterdam, Amsterdam naar Berlijn en terug. Combineer de romantiek van de nachttrein met swingende jazz en een bruisende citytrip.

Op de trein zijn twee hoofdpodia. Daar begint het programma met de mooiste jazz, terwijl later op de avond meer spektakel te verwachten is. Uiteindelijk komen de DJ’s en die gaan door tot diep in de nacht. In de gezellige bistro geniet je van theater, spoken word, poëzie en nog veel meer.

Aangekomen in Berlijn, kan je de Duitse hoofdstad tijdens verschillende themarondleidingen ontdecken. De excursies worden verzorgd door het Duitsland Instituut Amsterdam.

De rest van het programma van de Jazz Night Express 2020 wordt de komende weken bekend gemaakt.

De kaartverkoop start 2 februari 2020. Early bird tickets zijn vanaf €169 voor een enkele reis verkrijgbaar (incl. concerten/performances, excl. eten en drinken). Te bestellen op de website van de Jazz Night Express. Vanaf 1 mei kun je met je ticket specifieke concerten op de trein reserveren.

 

Over de Jazz Night Express

De Jazz Night Express is een initiatief van Noord West Express, een kleine organisatie die ruim twee jaar geleden is opgericht om reizen met de nachttrein weer terug op de kaart te zetten. 

I.s.m. BIRDNorth Sea Round TownOndernemershuis-op-ZuidSolkitchen, Sonny CheffingCodarts Jazz RotterdamEuro Express en Duitsland Instituut Amsterdam. 


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger