DIA-Akademie Sprachkurs

De Onderwijsafdeling van het Duitsland Instituut Amsterdam biedt vanaf januari 2018 een verdiepende spreekvaardigheidscursus Duits aan ter ondersteuning van leraren uit het voorgezet onderwijs. De cursus is bedoeld voor docenten Duits, met minder dan vijf jaar leservaring, die graag wat extra oefening krijgen in het spreken van Duits in de klas. 

Daarnaast zal er aandacht zijn voor het herhalen, uitbreiden of verdiepen van grammaticale kennis. De cursus biedt tevens handreikingen om het gebruik van de doeltaal in de les te stimuleren. De docent zal de inhoud van cursus afstemmen op de behoefte van de deelnemers. Uiteraard is er ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en tips&tricks.

De cursus wordt om de twee weken aangeboden vanaf week 4 (eind januari) t/m week 26 (eind juni) 2018 in het centrum van Amsterdam. In totaal omvat de cursus twaalf sessies. Om de intensiteit van de cursus te waarborgen en omwille van de persoonlijke begeleiding is de groepsgrootte vastgesteld op maximaal 20 personen.

Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers een getuigschrift van het DIA en een On-set-certificaat met een indicatie van het taalniveau binnen het ERK.

Datum en tijd: om de week, op woensdag van 14 tot 17 uur
Locatie: Universiteit van Amsterdam
Doelgroep: Beginnende, Nederlandstalige docenten Duits (maximaal 5 jaar onderwijservaring)  
Eigen bijdrage: € 120,- (voor de gehele cursus inclusief materiaal)

 


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger