Studiereis Bonn 2020

Studiereis Bonn 2020

Prijs per stuk: € 240,00

Tijdens het verblijf in Bonn op donderdag 10 en vrijdag 11 december 2020 maakt de groep docenten geschiedenis kennis met de recente Duitse geschiedenis. Nabij de oude regeringswijk van de Bundesrepublik Deutschland is het Haus der Geschichte gelegen.

Kosten: € 240,- (incl. hotelovernachting in eenpersoonskamer met ontbijt, lunch, diner en programmakosten, excl. reiskosten naar en van Bonn)
Doelgroep: docenten geschiedenis VO (scholen die vakoverstijgend willen werken, kunnen een docent geschiedenis samen met een docent Duits opgeven)

Lees de onderstaande voorwaarden aandachtig door.

Disclaimer Reizen - Duitsland Instituut Amsterdam

Annulering

Annulering van de reis (nascholing / seminar) dient schriftelijk te gebeuren aan het adres van de Stichting Duitsland Instituut bij de Universiteit van Amsterdam (DIA).
Bij annulering is de deelnemer de volgende bedragen verschuldigd:
A. Bij annulering tot 28 dagen vóór de dag van vertrek, 0%
B. Vanaf de 28ste dag (inclusief) tot 14 dagen vóór de dag van vertrek, 25% van de reissom;
C. Vanaf de 14de dag (inclusief) tot 7 dagen vóór de dag van vertrek, 50% van de reissom;
D. Vanaf de 7de dag (inclusief) tot en met de dag van vertrek of later, de gehele reissom.
De deelnemer mag de reis overdragen aan een ander persoon, mits deze aan de voorwaarden van de reis voldoet. Dit kan tot 7 dagen voor vertrek. De deelnemer dient de wijziging van de persoonsgegevens direct schriftelijk door te geven aan het DIA.

Verzekering

Het DIA is niet aansprakelijk voor schade geleden tijdens of voortvloeiend uit de reis.
Sluit u daarom zelf een reisongevallenverzekering af (of zorg dat uw school dit voor u op orde brengt) en zorg dat uw persoonlijke ziektekostenverzekering op orde is.

Doorgang van de reis

Bij de reizen (nascholingen / seminars) geldt een minimum aantal deelnemers, beneden welk aantal de reis niet kan worden uitgevoerd. Indien voor uw reis te weinig aanmeldingen zijn ontvangen, zullen wij u tot 4 weken hiervan voor begin van de reis per e-mail op de hoogte stellen.

Milieusticker Duitsland

Reist u op eigen gelegenheid, met de auto, naar Duitsland, denkt u dan van tevoren aan een milieusticker. In de meeste Duitse steden heeft u een milieusticker nodig. Op de website van de Umweltbundesamt vindt u een actueel overzicht van steden met een Umweltzone.

Corona-maatregelen

Tijdens de reis volgen wij de richtlijnen die gelden in Nederland resp. Duitsland (en specifiek de instellingen en locaties die wij bezoeken tijdens het programma) i.v.m. maatregelen vanwege de uitbraak van het COVID-19 virus. Een week voor aanvang van het programma zenden wij u de op dat moment geldende regels, waaraan alle deelnemers en de organisatie zich zullen moeten houden.

Uw adresgegevens

Ik ontvang graag de nieuwsbrief

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger