Deutsches Kino | Ein Fisch, der auf dem Rücken schwimmt (Delft)

Activiteit van Duitsland Instituut Amsterdam

Datum: donderdag 23 september 2021 om 19:30 uur
Locatie: Filmhuis Lumen, Doelenplein 5, Delft
Informatie: Reserveren via 015-2140226. Meer informatie op www.filmhuis-lumen.nl
Toegang: € 9,00 / € 8,00 met kijkpas en € 5,00 met cinemakaart

Andrea komt plotseling het leven van Philipp en zijn zoon Martin binnen. Na het overlijden van hun vrouw en moeder moeten beiden een gat opvullen. Dat doet Andrea. Een curieuze liefdesdriehoek vol verwachtingen, verlangens en angsten.

Regisseur: Eliza Petkova
met: Nina Schwabe, Theo Trebs, Henning Kober, Anna Manolova e.a.

Andrea, begin 40, is een vrouw zonder verleden - speels, direct, licht, energiek, eerlijk en onvoorspelbaar. De drie personages wonen in een huis, handelen buiten de sociale normen en falen vervolgens omdat hun behoeften veel te menselijk zijn. De innerlijke leegte begint te zoeken naar gehechtheid, naar troost en niet in de laatste plaats naar geborgenheid. Andrea en de 50-jarige Philipp zijn al een tijdje samen als zij besluiten te gaan samenwonen. Na het overlijden van zijn vrouw Hanna vult Andrea met haar aanwezigheid het gat dat zij heeft achtergelaten. De 19-jarige Martin is de zoon van Philip en woont nog thuis. Ook hij voelt zich aangetrokken tot Andrea. Een curieuze liefdesdriehoek ontstaat... 

Ein Fisch, der auf dem Rücken schwimmt is de afstudeerfilm van Eliza Petkova aan de German Film- and Television Academy Berlin.


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger