Buitenlandbeurs: Studeren in Duitsland

Activiteit van Duitsland Instituut Amsterdam

Datum: vrijdag 25 november 2022 tot 26 november 2022
Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein (Hal 7 & 8), Utrecht
Informatie: Aanmelden via www.buitenlandbeurs.nl
Toegang: Gratis

Overweeg je een buitenlandverblijf maar weet je nog niet wat er allemaal mogelijk is? Kom op 25 en 26 november naar de Buitenlandbeurs in Utrecht. Bij de informatiestand van het DIA en tijdens onze presentatie vertellen wij je alles over de mogelijkheden om in Duitsland te studeren, een cursus te volgen of onderzoek te doen. Natuurlijk geven we je ook persoonlijk advies.

Op de landelijke Buitenlandbeurs kun je jezelf informeren en laten inspireren door allerlei organisaties en instellingen die zich bezig houden met buitenlandverblijven: studies, stages, (vrijwilligers)werk, high school years en taalcursussen. 

Het Duitsland Instituut Amsterdam is ook aanwezig op de beurs met een informatiestand om jou alles te vertellen over studeren, taalcursussen en onderzoek doen in Duitsland. Wij geven je graag persoonlijk advies. Op zaterdag 26 novemberom 12:00 uur geven we ook een presentatie. Hier krijg je informatie over de verschillende mogelijkheden, studiebeurzen en praktische tips over studeren in ons belangrijkste buurland.

Bestel je gratis ticket op de website van de Buitenlandbeurs. En houd onze social media in de gaten voor een leuke winactie!

Meer informatie via de website van de Buitenlandbeurs.


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger