Deutsches Kino: Whatever happens (Amsterdam)

Activiteit van Duitsland Instituut Amsterdam

Datum: dinsdag 26 juni 2018 om 19:15 uur
Locatie: Het Ketelhuis, Pazzanistraat 4, Amsterdam
Informatie: Reserveren via 020-6840090. Informatie: www.ketelhuis.nl
Toegang: € 10,00 / € 9,00 met kortingskaart
Deutsches Kino: Whatever happens (Amsterdam)
© VIA Film

Hannah en Julian gaan uit elkaar en halen op oudejaarsdag hun appartement leeg. Daarbij passeren alle belangrijke momenten uit hun relatie nog even de revue. Wat volgt is een achtbaan van emoties, pakkend en mooi.

'Whatever happens' begint waar andere verhalen eindigen: het einde van een relatie. Julian en Hannah zijn eindelijk gescheiden. Het enige dat hen nog steeds bindt is hun gezamenlijke woning, die ze nu moeten zien te verkopen. Maar de uiteindelijke verkoop van het appartement neemt meer tijd in beslag dan verwacht, omdat de overdracht niet werkt zoals gepland. Om de woning kwijt te raken moeten Hannah en Julian zelfs de laatste dag van december gebruiken om, nota bene gehuld in nette kleren, de laatste hand te leggen aan de afwerking van het appartement. Tijdens het klussen, kijken ze terug op hun relatie en de beslissingen die ze hebben genomen. Is er misschien nog hoop?

Regisseur: Niels Laupert
D, 2017 - 101 minuten

Trailer

De filmreeks DEUTSCHES KINO staat in het teken van bijzondere Duitse speelfilms en documentaires. Alle films zijn Engels ondertiteld.

Duitsland Instituut Amsterdam i.s.m. het Goethe-Institut Amsterdam, het Ketelhuis en het Filmhuis Lumen.

 


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger