Boekpresentatie I Benedict Wells
Over 'Het einde van de eenzaamheid' en 'Becks laatste zomer'

Datum: donderdag 12 juli 2018 om 20:00 uur tot 14 juli 2018 om 12:30 uur
Locatie: Arminius in Rotterdam / Boekhandel Broese in Utrecht / Libris Venstra in Amstelveen
Boekpresentatie I Benedict Wells

Op 12, 13 en 14 juli is de Duits-Zwitserse bestsellerauteur Benedict Wells te gast in Nederland. Hij vertelt over zijn succesromans Het einde van de eenzaamheid en Becks laatste zomer.

Benedict Wells brak internationaal door met de roman Het einde van de eenzaamheid. ‘Als je er eenmaal in begint, laat het je niet meer los,’ verkondigde het Boekenpanel van De Wereld Draait Door. Er zijn inmiddels meer dan 80.000 exemplaren van verkocht in Nederland. Wells vertelt het levensverhaal van drie wezen die gaandeweg uit elkaar groeien, een boek dat gaat over het verwerken van verlies en eenzaamheid, en over de vraag wat onveranderlijk is in de mens.

Begin juli verschijnt ook de Nederlandse vertaling van Becks laatste zomer, de debuutroman van Wells. De roman oogstte veel lof, won diverse prijzen en werd in 2015 verfilmd. 

In het kader van het literatuurprogramma Boek & Meester gaat Wells op 14 juli (20 uur) in gesprek met Ernest van der Kwast. Ook is er ruimte voor voordracht en vragen uit het publiek.

Op vrijdag 13 juli is de schrijver van 15 tot 16 uur te gast in boekhandel Broese in Utrecht (meer info) en op zaterdag 14 juli van 11.30 tot 12.30 uur in boekhandel Libris Venstra in Amstelveen (meer info).

Tags: literatuur

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger