Deutsches Kino: Rückenwind von vorn (Amsterdam)

Activiteit van Duitsland Instituut Amsterdam

Datum: dinsdag 29 januari 2019 om 19:15 uur
Locatie: Het Ketelhuis, Pazzanistraat 4, Amsterdam
Informatie: Reserveren via 020-6840090. Informatie: www.ketelhuis.nl
Toegang: € 10,00 / € 9,00 met kortingskaart
Deutsches Kino: Rückenwind von vorn (Amsterdam)
© UCM.One

De Berlijnse Charlie zit in een crisis: haar baan als docente is zwaar en haar vriend Marco wil graag een kind. Maar Charlie twijfelt of ze die stap al wil zetten en niet beter net als haar vrienden op reis moet gaan. Een mooie en pure film over volwassen worden.

Men zegt dat het gemakkelijk is om volwassen te worden, maar moeilijk om volwassen te zijn. In deze verfrissende film vindt de Berlijnse Charlie (Victoria Schulz) het lastig onderscheid te maken tussen haar eigen verwachtingen en die van de mensen om haar heen. Haar vriend Marco (Aleksandar Radenković) wil een baby van haar, maar Charlie weet niet zeker of het leuk zou zijn om een kind te krijgen. Misschien zou dat betekenen dat ze zichzelf uit het oog zou verliezen. Ondertussen zijn haar vrienden bezig met reisplannen en wordt haar geliefde, levenslustige oma ziek. Dat alles laat haar onzekerheid nog groter worden. Overal veranderingen, waarvoor kiest Charlie? 

D, 2018 - 80 minuten

Regisseur: Philipp Eichholtz

Trailer

De filmreeks DEUTSCHES KINO staat in het teken van bijzondere Duitse speelfilms en documentaires. Alle films zijn Engels ondertiteld.

Duitsland Instituut Amsterdam i.s.m. het Goethe-Institut Amsterdamhet Ketelhuis en het Filmhuis Lumen.


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger