Webinar | Inleiding in het Duitse arbeidsrecht

Datum: donderdag 31 oktober 2019 om 10:30 uur tot 12:00 uur
Locatie: online
Toegang: € 99,- excl. BTW
Webinar | Inleiding in het Duitse arbeidsrecht
© howtostartablogonline.net

De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) organiseert op 31 oktober een webinar over de basiskenmerken van het rechtssysteem en de belangrijkste regelingen met betrekking tot het arbeidsrecht in Duitsland.

Het webinar belicht de belangrijkste valkuilen en actuele ontwikkelingen met betrekking tot het arbeidsrecht in Duitsland. Het wordt door de DNHK georganiseerd en is bedoeld voor Nederlandse ondernemers, managers en HR-medewerkers die in Duitsland werknemers hebben of in dit land hun personeel willen uitbreiden. Na afloop hebben zij inzicht in de belangrijkste Duitse personeelsvraagstukken.

Het webinar wordt geheel in het Nederlands gegeven door de docente Ulrike Tudyka, die meerdere jaren gewerkt heeft als advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht en sociaal recht in Duitsland en Nederland. Sinds 2010 is zij werkzaam bij de DNHK, waar zij advies biedt aan Duitse en Nederlandse werkgevers die in het buurland werknemers in dienst hebben of willen nemen.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Basiskenmerken van het Duitse arbeidsrecht
  • Omgang met ziekte van werknemers
  • Middelen bij slecht presteren van werknemers
  • Arbeidscontracten en regelgeving bij ontslag

De deelnameprijs voor dit webinar bedraagt € 99,- excl. BTW. Voor deelnemers die zich aanmelden vóór 30 september 2019 bedraagt de prijs € 85,- excl. BTW. Leden van de DNHK ontvangen 20% korting.

U kunt zich aanmelden via a.lodder@dnhk.org. Ook vragen kunt u naar dit adres sturen.

Kijk voor meer informatie op de website van de DHNK.


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger