Deadline DIA-Stipendium en DAAD-beurzen

Activiteit van Duitsland Instituut Amsterdam

Datum: zondag 1 december 2019 om 23:59 uur
Informatie: Meer info via studereninduitsland.nl
Deadline DIA-Stipendium en DAAD-beurzen
© Universität Bonn

Ga jij binnenkort naar Duitsland voor studie of onderzoek? Doe dan een aanvraag voor het DIA-Stipendium van 1.900 - 2.300 euro. Of kijk naar de mogelijkheden om voor een DAAD-beurs in aanmerking te komen.

Met het DIA-Stipendium ondersteunt het Duitsland Instituut Amsterdam (DIA) studenten en onderzoekers die zich voor hechtere banden tussen Nederland en Duitsland willen inzetten. Deze kandidaten kunnen hun keuze voor Duitsland goed motiveren en de meerwaarde van een verblijf in Duitsland voor hun (academische) loopbaan en persoonlijke ontwikkeling aantonen. 

Voor het zomersemester 2020 moeten studenten en onderzoekers tot 1 december 23:59 uur een aanvraagdossier per e-mail aanleveren en zich aanmelden via een online registratieformulier. Alle informatie is te vinden op de website van Studeren in Duitsland.

Ook de DAAD (Deutscher Akademischer Austauschdienst) verstrekt jaarlijks studiebeurzen aan Nederlandse studenten en onderzoekers voor het doen van een zomercursus, (deel van) een master en onderzoek in Duitsland. De deadlines zijn meestal op 1 december het jaar vóór het jaar waarin je begint met de studie of het onderzoek. Meer info


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger