Deadline DIA-Stipendium
Studiebeurs van het Duitsland Instituut Amsterdam

Activiteit van Duitsland Instituut Amsterdam

Datum: zaterdag 1 augustus 2020 om 23:59 uur tot 23:59 uur
Informatie: Meer info via studereninduitsland.nl

Ga jij volgend semester naar Duitsland voor studie of onderzoek? Doe tot 1 augustus een aanvraag voor het DIA-Stipendium van 1.900-2.300 euro.

 

Het Duitsland Instituut Amsterdam (DIA) ondersteunt met dit beursprogramma studenten en onderzoekers die zich voor hechtere banden tussen Nederland en Duitsland willen inzetten. Deze kandidaten kunnen hun keuze voor Duitsland goed motiveren en de meerwaarde van een verblijf in Duitsland voor hun (academische) loopbaan en persoonlijke ontwikkeling aantonen. 

Het DIA-Stipendium kan worden aangevraagd voor een uitwisseling (buitenlandsemester), master of onderzoek in Duitsland wanneer het verblijf een duur heeft van minimaal vier maanden voor studenten, minimaal drie maanden voor (aanstaande) promovendi. 

Geïnteresseerde studenten en onderzoekers moeten voor 1 augustus 23:59 uur een aanvraagdossier aanleveren per e-mail en zich aanmelden via een online registratieformulier. Alle informatie is te vinden op de website van Studeren in Duitsland

Let op: de deadline voor deze ronde is verplaatst naar 1 augustus in verband met de maatregelen rondom het coronavirus, oorspronkelijk was deze op 1 juli. 


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger