Studiereis naar Berlijn
Thema: Duitse verkiezingen

Datum: donderdag 26 oktober 2017 tot 29 oktober 2017
Locatie: Berlijn
Informatie: Meer informatie via: www.berlijnopmaat.com/excursiereis2017/
Toegang: € 595,- p.p. (excl. reis en verblijf), €495,- (studenten, op vertoon van een studenten-ID)
Studiereis naar Berlijn

In oktober organiseren Berlijn op Maat en Duitslandnieuws twee keer een 4-daagse studiereis in Berlijn. Centraal staan de Duitse verkiezingen op 24 september (a.s.). Deze reis biedt geinteresseerden in de Duitse politiek de mogelijkheid om vanuit Berlijn te leren over het politieke systeem van onze oosterburen.

Op 24 september a.s. kiezen de Duitsers een nieuwe parlement. De politieke ontwikkelingen erna bieden een goede gelegenheid om de Duitse politiek van dichtbij te bekijken. Waarbij Berlijn de plek bij uitstek is: Een stad waar de turbulente geschiedenis voelbaar en de culturele diversiteit groot is. De tweede reis vindt plaats van 26 tot en met 29 oktober.

Het programma van deze studiereis geeft een breed en informatief beeld van het Duitse systeem. Zo gaat u op onderhoudende tours, leerzame excursies en komt u in contact met deskundige sprekers. U krijgt – midden in het politieke centrum van Berlijn – de historische context en verdieping bij de actualiteit, ontmoet boeiende mensen en heeft de kans om deze bruisende stad op een unieke manier te ervaren.

Bent u werkzaam in het openbare bestuur of voor een internationale NGO, doet u zaken in Duitsland of hebt u vanuit een studie of hobby bijzondere interesse in de Duitse politieke cultuur, dan kunt u zich aanmelden voor deze excursiereis.

Berlijn op Maat in samenwerking met Duitslandnieuws.


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger