Muziek: Sven Ratzke's Duits-Nederlandse Nacht
Vijfde en laatste Duits-Nederlandse Nacht!

Activiteit van externe partij

Datum: maandag 5 mei 2014 om 20:30 uur
Locatie: Bimhuis, Piet Heinkade 3, Amsterdam
Informatie: Tickets via Bimhuis (zie onder)
Toegang: € 25 (zitplaats)/ € 18 (staanplaats)
Muziek: Sven Ratzke's Duits-Nederlandse Nacht
© Dennis Veldman

Sven Ratzke - entertainer en enfant terrible - viert op 5 mei 2014 voor de vijfde en laatste keer de Duits-Nederlandse Nacht in het Bimhuis te Amsterdam. Voor deze gelegenheid trekt de gastheer en organisator nog één keer alles uit de kast met een avondprogramma dat gevuld is met feest, muziek, verhalen en een bijzondere mix van Duits en Nederlands. Speciale gast uit Duitsland is het komische theaterduo ‘Ulan & Bator’, winnaar van de Duitse Kleinkunstprijs 2011. Maar ook schrijfster Connie Palmen en harpiste Levinia Meijer stelen de show.

De Duits-Nederlandse Nacht op 5 mei is cult.  Alles is mogelijk op deze bijzondere avond waarop Duitse en Nederlandse artiesten samen Bevrijdingsdag vieren. De afgelopen vijf jaar ontving Sven Ratzke grote sterren als zangeres Nina Hagen, actrice Hannah Schygulla en cabaretier Theo Maassen. Daarnaast zorgde Ratzke elk jaar weer voor bijzondere optredens en combinaties, zoals Ernst Daniël Smid die een duet zong met een Poolse drag queen, de ‘punk countertenor’ groep The Tiger Lillies die optrad met een big band en een paaldanseres die over het podium kronkelde.

De Duits-Nederlandse Nacht wordt mede mogelijk gemaakt door het Duitsland Instituut Amsterdam, de Nederlands-Duitse Handelskamer, het Amsterdams 4 en 5 mei comité en het Genootschap Nederland-Duitsland. 

Meer informatie:
Website Bimhuis >>
Website Sven Ratzke >>
Website Ulan & Bator >>

Reacties

Geen reacties aanwezig

Maximaal 500 tekens toegestaan

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger