Agenda

Een overzicht van activiteiten in Nederland die een link hebben met Duitsland. U vindt hierin niet alleen de activiteiten van het DIA maar ook van onze partners en andere organisaties.

Activiteit van Duitsland Instituut Amsterdam:

Deutsches Kino | Freies Land (Delft)

Twee rechercheurs onderzoeken de verdwijning van twee zussen in de Oost-Duitse provincie. Deze thriller is een remake van de Spaanse film La isla mínima en speelt met de spanningen tussen Oost en West in het recent verenigde Duitsland. Met Trystan Pütter, Nurit Hirschfeld, Felix Kramer en Nora von Waldstätten.


Lees meer
Activiteit van Duitsland Instituut Amsterdam:

Deutsches Kino | Freies Land (Amsterdam)

Twee rechercheurs onderzoeken de verdwijning van twee zussen in de Oost-Duitse provincie. Deze thriller is een remake van de Spaanse film La isla mínima en speelt met de spanningen tussen Oost en West in het recent verenigde Duitsland. Met Trystan Pütter, Nurit Hirschfeld, Felix Kramer en Nora von Waldstätten.


Lees meer
Activiteit van Duitsland Instituut Amsterdam:

Deutsches Kino | Das schwarze Quadrat (Delft)

Hilarische, groteske komedie over de kunstdieven Vincent en Nils die het 60 miljoen dollar kostende schilderij 'The Black Square' van Malevitsj hebben gestolen. De twee checken als Elvis en David Bowie-imitators in op een cruisechip om het schilderij aan boord aan hun klant te overhandigen. 


Lees meer
Activiteit van Duitsland Instituut Amsterdam:

Deutsches Kino | Das schwarze Quadrat (Amsterdam)

Hilarische, groteske komedie over de kunstdieven Vincent en Nils die het 60 miljoen dollar kostende schilderij 'The Black Square' van Malevitsj hebben gestolen. De twee checken als Elvis en David Bowie-imitators in op een cruisechip om het schilderij aan boord aan hun klant te overhandigen.


Lees meer

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger