Bellen met Duitsers
Training

Activiteit van externe partij

Datum: woensdag 5 maart 2008
Locatie: Kamer van koophandel Midden-Nederland Kroonstraat 50 Utrecht
Informatie: Deelnamekosten zijn 395,- euro. Leden van de Nederlands-Duitse Handelskamer krijgen een korting van 20 procent. Ondernemingen, die zich met meerdere deelnemers tegelijk aanmelden, ontvangen bovendien vanaf de tweede deelnemer een reductie van 50 euro op d
Toegang: Deelnamekosten zijn 395,- euro. Leden van de Nederlands-Duitse Handelskamer krijgen een korting van 20 procent. Ondernemingen, die zich met meerdere deelnemers tegelijk aanmelden, ontvangen bovendien vanaf de tweede deelnemer een reductie van 50 euro op d

TrainingAfbeelding: www.dnhk.org

Training voor het telefoneren met Duitsers

De workshop "Telefoneren met Duitse zakenpartners" van de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) helpt ondernemers en hun medewerkers belangrijke vaardigheden voor de communicatie met Duitse ondernemingen en klanten te verbeteren.

Deze training heeft tot doel om de basisvaardigheden aan de telefoon in de Duitse taal met interactieve rollenspellen en situaties uit de praktijk te verbeteren en te professionaliseren. “Het is cruciaal voor het succes in Duitsland dat medewerkers op de correcte manier communiceren met de Duitse zakenpartners,” zegt Marlies Komorowski van de DNHK.

Zo wordt in het seminar bijvoorbeeld geleerd om een telefoongesprek te beginnen en af te sluiten, afspraken te maken of op de juiste manier informatie over het bedrijf te verstrekken. Deze training is geschikt voor medewerkers die regelmatig relaties aan de telefoon te woord staan of bij de receptie ontvangen en die al enige basiskennis van het Duits hebben.

Het seminar wordt aangeboden in samenwerking met Horizon Interlingua, een cursusinstituut uit Amsterdam dat veel ervaring heeft met het verzorgen van zakelijke taaltrainingen.

Reacties

Geen reacties aanwezig

Maximaal 500 tekens toegestaan

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger