Wahlabend 2021

Activiteit van Duitsland Instituut Amsterdam

Datum: zondag 26 september 2021 om 17:00 uur
Locatie: Sociëteit Nieuwspoort in Den Haag / online
Informatie: Meer informatie over het programma en de aanmeldmogelijkheden volgen binnenkort.
Wahlabend 2021
© andrews.degen

Ter gelegenheid van de Bondsdagverkiezingen 2021 organiseren de Duitse Ambassade Den Haag, het Duitsland Instituut Amsterdam, de Duits-Nederlandse Handelskamer en Meines Holla & Partners op 26 september de Wahlabend 2021 in Sociëteit Nieuwspoort in Den Haag.

 

Op zondag 26 september 2021 kiest Duitsland een nieuw parlement. Na een kleine 16 jaar neemt bondskanselier Angela Merkel afscheid en staat het land voor een nieuw begin. De uitslag van deze verkiezingen wordt door velen in Nederland, Europa en de rest van de wereld op de voet gevolgd. Want politiek en economisch is Duitsland van groot belang voor vele landen. En voor Nederland in het bijzonder - alleen al vanwege het feit dat Duitsland onze grootste handelspartner is.

Ter gelegenheid van deze Bondsdagverkiezingen organiseren de Duitse Ambassade Den Haag, het Duitsland Instituut Amsterdam, de Duits-Nederlandse Handelskamer en Meines Holla & Partners op 26 september de Wahlabend 2021.

Vanaf 17.00 uur gaan we in Sociëteit Nieuwspoort in gesprek met politici, ondernemers, beleidsmakers en journalisten uit het Nederlands-Duitse netwerk. Uiteraard volgen we de peilingen en uitslagen op de voet.

Op maandagochtend 27 september duiden wij tijdens een digitale Wahlnachlese de uitkomsten van deze avond. 

Meer informatie over het programma en de aanmeldmogelijkheden zijn binnenkort te vinden op deze website.


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger