Wahlnachlese 2021

Activiteit van Duitsland Instituut Amsterdam

Datum: maandag 27 september 2021
Locatie: Online
Informatie: Meer informatie over het programma en de aanmeldmogelijkheden volgen binnenkort.
Wahlnachlese 2021
© andrews.degen

Ter gelegenheid van de Bondsdagverkiezingen 2021 organiseren de Duitse Ambassade Den Haag, het Duitsland Instituut Amsterdam, de Duits-Nederlandse Handelskamer en Meines Holla & Partners op maandagochtend 27 september een Wahlnachlese.

 

Op zondag 26 september 2021 kiest Duitsland een nieuw parlement. Na een kleine 16 jaar neemt bondskanselier Angela Merkel afscheid en staat het land voor een nieuw begin. De uitslag van deze verkiezingen wordt door velen in Nederland, Europa en de rest van de wereld op de voet gevolgd. Want politiek en economisch is Duitsland van groot belang voor vele landen. En voor Nederland in het bijzonder - alleen al vanwege het feit dat Duitsland onze grootste handelspartner is.

Naast de Wahlabend op 26 september organiseren de Duitse Ambassade Den Haag, het Duitsland Instituut Amsterdam, de Duits-Nederlandse Handelskamer en Meines Holla & Partners op maandagochtend 27 september daarom een digitale Wahlnachlese waarbij wij samen met verschillende experts de uitkomsten van de Bondsdagverkiezingen duiden. 

Meer informatie over het programma en de aanmeldmogelijkheden zijn binnenkort te vinden op deze website.


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger