Hiphop-battle 2020

Hiphop-battle 2020
© Kim Krijnen
Deelnemers 2018 Ir. Lely Lyceum Amsterdam

De bekende Hiphop-battle waarbij leerlingen een eigen rap in het Duits schrijven, komt er weer aan! De wedstrijd is bedoeld voor 3 en 4 vmbo en 3 havo. Scholieren komen op een creatieve manier in contact met de Duitse taal. Tevens brengt u actualiteit en Duitstalige cultuur in de les.

Door middel van het lesmateriaal verwerven de leerlingen allereerst kennis van de actuele Duitse Hiphop-Szene. Daarna schrijven zij ter voorbereiding op het evenement in de Duitse les een rap met als thema ‘Zukunft’. Na een interne competitie op school vaardigen de scholen de beste groep af. Tijdens de landelijke battle op 18 november 2020 in Amsterdam zetten de leerlingen onder professionele begeleiding de puntjes op de i, alvorens zij hun rap voor een jury opvoeren.

Het groepje met de beste performance wint een mooie prijs!

Datum: Woensdag 18 november 2020
Locatie: De Jungle - Amsterdam Oost (vlakbij station Amsterdam Muiderpoort)
Doelgroep: Klas 3 en 4 van vmbo en 3 havo
Programma: Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Voor de leerlingen en begeleidende docenten is een uitgebreide lunch inbegrepen.


Kosten voor deelname: € 150,- per klas (inc. lesmateriaal, workshops en verzorgde middag)*
NB: De deelnamekosten gelden voor het afgevaardigde groepje leerlingen (maximaal 5 leerlingen per groepje) van de deelnemende klas of school. U kunt dus met meerdere klassen deelnemen en op school een voorronde organiseren. Het winnende groepje kan dan naar de finale in Amsterdam.

LET OP: Er kunnen maximaal 10 groepjes deelnemen aan de finale.

Aanmelden?
Stuur een e-mail met de gegevens van uw school en de deelnemende klas(sen) aan Eline Hakvoort: ehakvoort@uva.nl 

Mocht de finaledag onverhoopt niet door kunnen gaan vanwege coronamaatregelen, zal de battle online doorgaan tegen sterk gereduceerd tarief

 

Ter inspiratie:

*Reiskosten zijn exclusief

 


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger