Hiphop-battle 2021

Hiphop-battle 2021
© Laura Janssen

De bekende Hiphop-battle waarbij leerlingen een eigen rap in het Duits schrijven, zal op 19 november 2021 weer plaatsvinden! De wedstrijd is bedoeld voor 3 en 4 vmbo en 3 havo. Scholieren komen op een creatieve manier in contact met de Duitse taal. Tevens brengt u actualiteit en Duitstalige cultuur in de les.

Door middel van het lesmateriaal verwerven de leerlingen allereerst kennis van de actuele Duitse Hiphop-Szene. Daarna schrijven zij ter voorbereiding op het evenement in de Duitse les een rap met als thema ‘Zukunft’. Na een interne competitie op school vaardigen de scholen de beste groep af. Tijdens de landelijke battle in Amsterdam op 19 november 2021 zetten de leerlingen onder professionele begeleiding de puntjes op de i, alvorens zij hun rap voor een  jury opvoeren.

Het groepje met de beste performance wint een mooie prijs!

 

Datum: Vrijdag 19 november 2021
Programma: De dag begint om 11u in Amsterdam en eindigt om 17u. Voor de leerlingen en begeleidende docenten is een uitgebreide lunch inbegrepen.
Doelgroep: Klas 3 en 4 van vmbo en havo    
Kosten voor deelname: € 150,- per klas (inc. lesmateriaal, workshops en verzorgde middag)*
NB: De deelnamekosten gelden voor het afgevaardigde groepje leerlingen (maximaal 5 leerlingen per groepje) van de deelnemende klas of school. U kunt dus met meerdere klassen deelnemen en op school een voorronde organiseren. Het winnende groepje kan dan naar de finale in Amsterdam. 

Meer informatie of aanmelden?
Stuur een e-mail met de gegevens van uw school en de deelnemende klas(sen) aan Eline Hakvoort: ehakvoort@uva.nl

LET OP: Er kunnen maximaal 12 groepjes deelnemen aan de finale.   

 


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger