Mach-mit!-pakket van de Actiegroep Duits

Mach-mit!-pakket van de Actiegroep Duits

Prijs per stuk: € 5,50

(Vragen: info@machmit.nl)

Elk jaar organiseert de Actiegroep Duits de Dag van de Duitse taal. In 2024 vindt deze plaats op donderdag 10 oktober met het thema 'Spiele & Gaming'. Scholen en andere instellingen zijn van harte uitgenodigd deze dag mee te vieren met behulp van het Mach-mit!-pakket, dit jaar weer in mini-editie als brievenbuspakket. Het bevat een vlaggenlijn, de jaarlijkse poster voor de Dag van de Duitse taal van Noordhoff Uitgevers en leuke kleine goodies van sponsoren.

Vul het onderstaande formulier in om het Mach-mit!-pakket te ontvangen. We vragen hiervoor een bijdrage in de verzendkosten van € 5,50.

U ontvangt het pakket uiterlijk twee weken vóór de Dag van de Duitse taal op 10 oktober 2024. Om zo veel mogelijk scholen te kunnen bedienen kan elke school maar één pakket bestellen. Mochten na verstrijken van de deadline nog pakketten over zijn, ontvangt u bericht. Dan kunt u nog een tweede pakket bestellen.

U ontvangt een factuur na betaling in uw mailbox. 

De Actiegroep Duits bestaat uit het Duitsland Instituut Amsterdam, het Goethe-Institut Niederlande, de Duitse ambassade in Den Haag, de Duits-Nederlandse Handelskamer en de Zentralstelle für Auslandsschulwesen. Meer informatie over de Actiegroep.

Uw adresgegevens

Ik ben een particuliere besteller Ik bestel namens een erkend opleidingsinstituut/school
Ik ontvang graag de nieuwsbrief

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger