Mach-mit-pakket van de Actiegroep Duits

Mach-mit-pakket van de Actiegroep Duits

Prijs per stuk: € 15,00

Afdeling Onderwijs / Eline Hakvoort (Vragen: machmitdia@gmail.com)

Elk jaar organiseert de Actiegroep Duits de Dag van de Duitse taal. In 2022 vindt deze plaats op dinsdag 11 oktober. Scholen en andere instellingen zijn van harte uitgenodigd deze dag mee te vieren met behulp van dit Mach-mit-pakket, met daarin verschillende brochures en versieringen. Meld uw initiatief hier aan en vul het onderstaande formulier in om zo'n mooi Mach-mit-pakket te ontvangen. We vragen hiervoor een eigen bijdrage van €15, waarmee onder andere de verzend- en verpakkingskosten worden betaald. 

Geef hieronder alstublieft een adres op waar wij het pakket kunnen laten bezorgen, dus geen postbus. LET OP: het is mogelijk dat het pakket in het weekend wordt geleverd. Het invullen van een privéadres kan daarom ook.

U ontvangt het pakket uiterlijk twee weken vóór de Dag van de Duitse taal op 11 oktober 2022. Om zo veel mogelijk scholen te kunnen bedienen kan elke school maar één Mach-mit-pakket bestellen. Mochten na verstrijken van de deadline nog pakketten over zijn, ontvangt u bericht. Dan kunt u nog een tweede pakket bestellen.

U ontvangt een factuur na betaling in uw mailbox. 

De Actiegroep Duits bestaat uit het Duitsland Instituut Amsterdam, het Goethe-Institut Niederlande, de Ambassade van Duitsland Den Haag, de Duits-Nederlandse Handelskamer en de Zentralstelle für Auslandsschulwesen. Meer informatie over de Actiegroep.

Uw adresgegevens

Ik ontvang graag de nieuwsbrief

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger