Mach-mit-pakket van de Actiegroep Duits

Mach-mit-pakket van de Actiegroep Duits

Prijs per stuk: € 10,00

Afdeling Onderwijs / Thomas de Vries (Vragen: info@machmit.nl)

Elk jaar organiseert de Actiegroep Duits de Dag van de Duitse taal. In 2019 vindt deze plaats op dinsdag 26 maart. Scholen en andere instellingen zijn van harte uitgenodigd deze dag mee te vieren met behulp van dit Mach-mit-pakket, met daarin verschillende leuke gadgets, brochures en versieringen. Meld uw initiatief hier aan en vul het onderstaande formulier in om zo'n mooi Mach-mit-pakket te ontvangen. De verzend- en verpakkingskosten hiervoor zijn €10. 

Geef hieronder alstublieft een adres op waar wij het pakket kunnen laten bezorgen, dus geen postbus. U ontvangt het pakket uiterlijk twee weken vóór de Dag van de Duitse taal op 26 maart 2019. Om zo veel mogelijk scholen te kunnen bedienen kan elke school maar één Mach-mit-pakket bestellen. Mochten na verstrijken van de deadline nog pakketten over zijn, ontvangt u bericht. Dan kunt u nog een tweede pakket bestellen.

U ontvangt een factuur na betaling in uw mailbox. 

De Actiegroep Duits bestaat uit het Duitsland Instituut Amsterdam, het Goethe-Institut Niederlande, de Ambassade van Duitsland Den Haag, de Duits-Nederlandse Handelskamer, Nuffic en de Zentralstelle für Auslandsschulwesen. Meer informatie over de Actiegroep.

Uw adresgegevens


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger