Proeverij en signeersessie 'KOCH! Duitse keuken anno nu'

Activiteit van externe partij

Datum: zaterdag 19 maart 2016 om 13:00 uur tot 14:00 uur
Locatie: Boekhandel Van Stockum, Spui 40, Den Haag
Toegang: Gratis
Proeverij en signeersessie 'KOCH! Duitse keuken anno nu'
© Twitter

De zussen Liesbeth en Marijne Thomas signeren in het kader van de Boekenweek hun nieuwe kookboek KOCH! Duitse keuken anno nu bij Van Stockum in Den Haag. Proef van heerlijke, zoete lekkernijen van recepten uit dit prachtig vormgegeven kookboek.

Bij Duitse keuken denken veel mensen nog altijd aan zware kost, bergen vlees en borden vol zuurkool. Dat is jammer, want de Duitse keuken is zoveel meer. En de Duitse keuken is vooral zoveel leuker dan dat.

KOCH! Duitse keuken anno nu laat zien hoe lekker de hedendaagse Duitse thuiskeuken kan zijn. Van heerlijk gebak en verrassende soepen tot inventieve pasta's en allerlei ander lekkers dat we in Nederland niet of nauwelijks kennen. Feestelijk ingewikkeld of makkelijk doordeweeks: de Duitse keuken heeft het allemaal. Het boek neemt je in 85 recepten mee op een culinair reisje langs de oosterburen en reikt onderweg handige tips en prettige panorama's uit. Dus waag je eens aan Maultaschen, ga op strooptocht naar Barlauch en laat je verleiden door Zimtsterne.

Liesbeth & Marijne Thomas zijn twee zussen die sinds jaar en dag boeken en tijdschriften maken. Samen hebben ze een oog voor kookboeken en een neus voor lekkers: met twee benen op Nederlandse bodem en twee op heuse Moezelgrond. Hun culinaire samenwerking leidde tot hun eerste kookboek KOCH! Duitse keuken anno nu en uitgeverij Aagje Blok.


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger