Duitslandweb logo Duitslandweb

Piloten Lufthansa staken dinsdag

Kort nieuws - 7 september 2015 - Auteur: Redactie Duitslandweb

Dinsdag staken de piloten van Lufthansa voor de 13e keer in dit loonconflict. De staking begint om 8 uur en duurt tot 23.59 uur. De meeste lange-afstandvluchten die na acht uur hadden moeten vertrekken, zullen komen te vervallen is de verwachting. Lufthansa probeert extra vluchten voor acht uur te laten vertrekken. Spiegel Online heeft een mediakompas gemaakt van de reacties op deze staking in de Duitse media. Lees meer bij Spiegel Online

Reacties

Geen reacties aanwezig

Maximaal 500 tekens toegestaan

Lees meer over 'Economie':

Duitsland wordt traag en oud

Duitsland wordt traag en oud

Duitsland vergrijst sneller dan veel andere Europese landen. De economische gevolgen daarvan zijn ingrijpend, aldus econoom Brzeski.


Lees meer

E-auto centraal op autobeurs IAA

E-auto centraal op autobeurs IAA

De autoshow IAA in München geeft een hoofdrol aan de e-auto, maar de modellen waarvan de Duitse merken het moeten hebben, hebben nog steeds een verbrandingsmotor.


Lees meer

Staken voor meer schulden

Staken voor meer schulden

De grote vervoersstaking onderging Duitsland vorige week gelaten. De vraag is of dat zo blijft als de looneisen economische gevolgen krijgen, schrijft econoom Brzeski.


Lees meer

Kapiteinsarmband

Kapiteinsarmband

De Duitse economie gaat de komende jaren door een serieuze, structurele transitie, waarschuwt econoom en columnist Carsten Brzeski.


Lees meer


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger