Chelsey
De schrijfster

Achtergrond - 1 april 2004

Hoi, mijn naam Chelsey Colijn.

Ik ben 13 jaar en zit op het MCO in het tweede leerjaar. Ik zit sinds het begin van het schooljaar in 2B bij Tarzan. Daarvoor zat ik in de eerste. Het is nu heel anders. We zitten in een klas waar we les krijgen van maar vier docenten. We krijgen wel de gewone boeken die de andere leerlingen ook krijgen.

Ik woon in Amsterdam Zuidoost samen met mijn broer en mijn vader en moeder. Ik woon in een flat van drie hoog op de eerste verdieping. Mijn hobby's zijn: internetten, luieren en msn-en. En wat ik in mijn vrije tijd doe, is ook met vriendinnen buiten rondlopen. Er zijn veel verschillende dingen die ik doe: slapen, mensen vervelen, tv-kijken.

Waarom ik in de schoolkrantredactie ben gegaan is omdat mijn juf van Nederlands vond dat ik goed verhalen kan schrijven en omdat ik het wel leuk vond. Wat ik zelf van schrijven vind? Ik vind schrijven wel leuk, want je kan van alles schrijven, van fantasieverhalen tot waargebeurde verhalen.

Wat ik verwacht van het bezoek aan Berlijn is dat het een leuke plaats is en dat de mensen daar vriendelijk zijn. En wat ik zou willen weten is wat voor een lessen ze daar op school volgen. En wat ik zou willen zien is de stad zelf en misschien wel naar een museum.

Dit was ik ff in het kort.

Reacties

Geen reacties aanwezig

Maximaal 500 tekens toegestaan

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger