Donna
De eindredacteur

Achtergrond - 1 april 2004

Nou ik ben dus Donna. Ik ben dertien jaartjes jong en woon in Amsterdam-Oud Zuid. Ik zit in de eerste, in klas 1d, op het Montessori College Oost.

In mijn vrije tijd na school zit ik vooral achter de computer. En ik kijk veel televisie daarnaast. Ik beoefen ook een sport, wielrennen namelijk. Daarvoor train ik elke donderdagavond. Op zondag rijd ik de wedstrijden en dat verschilt meestal van plaats tot tijd.

Waarom ik bij de schoolkrantredactie ben gekomen is omdat meester David door de hele school op zoek is gegaan naar schoolkrantredactieleden. Daaronder is hij ook naar mijn mentrix gegaan en heeft gevraagd aan haar wie leuk kon schrijven. Zij heeft mij opgenoemd, waar ik echt heel blij mee ben.

Waarom ik schrijven zo leuk vind weet ik eigenlijk niet. Ik schrijf voornamelijk gedichten. Daarin kan ik gewoon alles schrijven wat ik wil. In een verhaal ook maar gedichten zijn toch anders. Eigenlijk is het ook wel grappig dat ik ben gekozen voor de schoolkrantredactie omdat we een korte cursus journalistiek gaan doen en ik ook nog eens journaliste wil worden.

Wat ik moet verwachten aan het bezoek aan Berlijn is iets wat ik nog niet echt weet. Ik denk tenminste dat het wel leuk zal zijn. Het bezoek aan de school in Berlijn verheug ik me vooral op omdat ik heb gelezen dat ze daar ook Nederlands als leervak krijgen. Ik vind het ook vooral geinig dat het cijfer 1 het hoogst is in Berlijn, terwijl het cijfer 1 bij ons gewoon een hele dikke vette onvoldoende is!!

Wat ik voor leuks wil doen in Berlijn weet ik nog niet, ik denk dat gewoon alles leuk zal worden!!! Wat me wel leuk lijkt om naar zo'n park als Six Flags te gaan. Dit was een stukje over mij hoop dat het een beetje interessant was!!!

Liefs, Donna van der Linden

Reacties

Geen reacties aanwezig

Maximaal 500 tekens toegestaan

top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger