Eelco Goettsch
Lid Raad van Toezicht

Eelco Goettsch is sinds 1 november 2023 lid van de Raad van Toezicht, tevens voorzitter van de Auditcommissie.

Eelco heeft gedurende zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam door een uitwisseling aan de Universität zu Köln en een stage bij Volkswagen AG eerste ervaringen in Duitsland opgedaan. In 1993 heeft hij een jaar lang in Berlijn bij de Treuhandanstalt aan de privatisering van voormalige DDR-staatsbedrijven meegewerkt.

Eind 1994 verhuisde Eelco definitief naar Duitsland om in Frankfurt bij de Deutsche Bank en haar participatiemaatschappij Deutsche Beteiligungsgesellschaft als investment manager te gaan werken. Na een overstap als corporate development manager bij Lafarge Roofing, een multinational in bouwmaterialen, is hij uiteindelijk in 2003 door dit bedrijf (terug) naar Nederland gestuurd, om Financieel Directeur te worden van de Benelux’ operaties.

Momenteel is Eelco Goettsch Financieel Directeur van MBI Group BV, Nederlands marktleider in de productie en verkoop van betonnen en keramische producten voor gevel, tuin en bestrating. 

Sinds december 2019 is Eelco Goettsch bestuurslid van de BFBN (Bond van Fabrikanten van Betonproducten Nederland), de werkgeversvereniging van de betonproductenindustrie. 


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger