Tentoonstelling: Unseen Photo Fair

Veranstaltung Dritter

Datum: Freitag 18 September 2015 um 12:00 Uhr bis 20 September 2015 um 17:00 Uhr
Ort: Westergasfabriek, Klönneplein 1, Amsterdam
Zugang: Dagticket €19,50 / €16,50 (Online)
Tentoonstelling: Unseen Photo Fair
© Dimer van Santen
Unseen Photo Fair

Unseen is een internationale fototentoonstelling dat probeert een platform te creëren voor nieuwe fotografie. Op de expositie komt het nieuwe werk van jong fototalent en bekende fotografen samen. Ook foto's van kunstgalerijen en kunsternaars uit Duitsland zullen op het festival in de Westergasfabriek te zien zijn.

Meer dan 40 kunstgalerijen van over de wereld zullen meedoen aan het Unseen fotografie festival in Amsterdam. In de Westergasfabriek zal er ondermeer werk te zien zijn van verschillende kunsternaars en kunstgalerijen uit Duitsland, zoals 'Mirko Mayer Gallery' uit Keulen. De Mirko Mayer Gallery  is opgericht in 1998 en probeert samen te werken met kunstenaars die gebruik maken van twee en driedimensionale fotografie. 

Ook fotografie van de kunstgalerie uit Hamburg en Berlijn 'Robert Morat' is aanwezig op het festival. Robert Morat is opgericht in 2004 te Hamburg en opende zes jaar later in Berlijn een tweede galerie. De kunstgalerij focust zich op fotografie uit de 20ste eeuw en contemporian werk van Duitse en internationale kunstenaars. 

Voor meer informatie over het festival of de kunsternaars kunt u naar de website van Unseen Photo Fair of bekijk het evenement op facebook.

 

Tag: kunst, cultuur

top
Auf dieser Website werden Cookies verwendet. Sind Sie damit einverstanden?
Akzeptieren Verweigern