Sven Ratzke trekt alles uit de kast voor laatste Duits-Nederlandse Nacht

Sven Ratzke trekt alles uit de kast voor laatste Duits-Nederlandse Nacht
© Dennis Veldmann
Sven Ratzke

AMSTERDAM, 24 april 2014, Sven Ratzke, entertainer en enfant terrible, viert op 5 mei 2014 voor de vijfde en laatste keer de Duits-Nederlandse Nacht in het Bimhuis in Amsterdam. Voor deze gelegenheid trekt gastheer en organisator Sven Ratzke nog één keer alles uit de kast met een avondprogramma dat gevuld is met feest, muziek, verhalen en een bijzondere mix van Duits en Nederlands.

Speciale gast is het komische Duitse theaterduo Ulan & Bator, winnaar van de Duitse Kleinkunstprijs 2011. Maar ook onder andere schrijfster Connie Palmen en harpiste Lavinia Meijer stelen die avond de show.
De Duits-Nederlandse Nacht op 5 mei is cult. Al vijf jaar ontvangt Sven Ratzke grote sterren. Zangeres Nina Hagen, actrice Hannah Schygulla en cabaretier Theo Maassen hebben reeds de revue gepasseerd. Daarnaast zorgt Ratzke elk jaar weer voor bijzondere optredens en combinaties, zoals Ernst Daniël Smid die een duet zong met een Poolse drag queen, de ‘punk countertenor’ groep The Tiger Lillies die optrad met een big band en een paaldanseres die over het podium kronkelde.

Dit jaar is de Duits-Nederlandse Nacht extra bijzonder, omdat het de laatste editie betreft. Sven Ratzke trekt nog één keer alles uit de kast. Alles is mogelijk op deze bijzondere avond waarop Duitse en Nederlandse artiesten samen Bevrijdingsdag vieren.

Maandag 5 mei 2014
Tijd 20.30 uur
Locatie Bimhuis, Piet Heinkade 3
Toegang € 25 (zitplaats)/ € 18 (staanplaats)
Meer info: http://tinyurl.com/p9o5gwd


top
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger